skip to Main Content
Disclaimer
.
reserveren

Aansprakelijkheid

Bungalowpark De Riethorst betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien je onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij je dit te melden bij info@deriethorst.com, zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen. Aan de geboden informatie kun je geen rechten ontlenen. Je kunt de disclaimers van de verschillende organisaties gelinkt op deze site, nalezen op de site van de desbetreffende organisatie. Indien je via deze internetsite een pagina raadpleegt van derden (zgn. link) wijzen wij je erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde, die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites. De Riethorst aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Reacties van bezoekers vallen buiten de verantwoordelijkheid van De Riethorst. Zij aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers. De Riethorst behoudt zicht het recht voor reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming De Riethorst is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. De Riethorst  acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de site of de informatie op een aan De Riethorst gelinkte site.

Merken

Zonder schriftelijke toestemming van De Riethorst is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Bekijk ook

Visit noord limburg logo

kleinschalig, rustig park

parkeerplaats bij de accommodatie

meer dan 14 eetgelegenheden op loopafstand

veelzijdige, unieke omgeving voor jong en oud

Het kleinschalige familiepark De Riethorst ligt in een schitterend, landelijk en bosrijk gebied in de kop van Noord-Limburg. Gelegen tussen de Maas en Mookerheide, de ‘brug’ tussen Maas en heuvelland.

Kleinschalig vakantiepark De Riethorst 

Riethorsterweg 10a
6586 AC Plasmolen

Openingstijden receptie:

Ma:

Di t/m do:
Vrij:

09.00 – 10.00 en
15.00 – 17.00
09.00 – 10.00
09.00 – 10.00 en
15.00 – 17.00

Back To Top