skip to Main Content
Evenementen
Nijmeegse vierdaagse tot Pottenbakkersmarkt
reserveren

Evenementen in de buurt van Plasmolen

Van de wereldberoemde Nijmeegse Vierdaagse tot het Keramisto keramiekfestival en de Nederlandse Wijnfeesten, er is altijd wel iets te doen in de buurt van Plasmolen.

Een ander populair evenement is de Zevenheuvelenloop, een van de grootste hardloopevenementen van Nederland. Het parcours loopt door uitgestrekte, heuvelachtige omgeving rondom Nijmegen.

De Nijmeegse wandelvierdaagse

Nijmeegse vierdaagse(feesten!)

De Nijmeegse Vierdaagse is een jaarlijks terugkerend wandelevenement waar duizenden mensen van over de hele wereld aan deelnemen. Het evenement vindt plaats in Nijmegen en de omliggende heuvels en bossen.

De sfeer tijdens de Vierdaagse is uniek en er zijn tal van activiteiten en feesten in de stad. Het is een evenement dat u niet wilt missen, dus plan uw bezoek aan Nijmegen en beleef de unieke sfeer van de Nijmeegse Vierdaagse.

Het Keramisto keramiekfestival

Het Keramisto festival is een jaarlijks terugkerend evenement in Milsbeek, vlakbij Plasmolen. Het is het grootste keramiekfestival van Europa, waar kunstenaars en bezoekers uit alle hoeken van de wereld samenkomen.


Tijdens het weekend van Keramisto kunt u genieten van de mooiste keramische kunstwerken, demonstraties van technieken en workshops. Er is ook een food market en live muziek.

1,5 km vanaf ons park

De Nederlandse Wijnfeesten

De Nederlandse Wijnfeesten zijn een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in Groesbeek, op slechts een korte afstand van Plasmolen. Het is een feest voor alle wijnliefhebbers en biedt een unieke kans om de beste Nederlandse wijnen te proeven.

Tijdens de Wijnfeesten kunt u genieten van proeverijen, wijnrondleidingen, workshops en live muziek. Er zijn ook foodtrucks en kraampjes met lokale producten.

Het is een geweldige manier om de Nederlandse wijnindustrie te ontdekken en te genieten van een heerlijk dagje uit. Mis de Nederlandse Wijnfeesten niet en plan uw bezoek aan Groesbeek.

5,7 km vanaf ons park

Back To Top