skip to Main Content
Accommodaties
Geniet van een van onze heerlijke huisjes
reserveren
Ons vakantiepark heeft een star rating van 4,5 op Google
4.5/5

Luxe 6- en 10-persoons accommodaties

Op ons vakantiepark bieden wij verschillende typen vakantiebungalows aan. Wij beschikken over 6-persoons bungalows, type Zevendal en type Jansberg met een extra badkamer en extra toilet, en een luxe 10-persoons familiehuis genaamd ‘Ons Ald Huus’.

Onze bungalows zijn tussen 1993 en 2000 door de toenmalige eigenaar met zorg en aandacht gebouwd en recent gerenoveerd en gestyled. Elke bungalow is vernoemd naar een boom die in de voortuin staat, wat zorgt voor een uniek en persoonlijk tintje aan elke accommodatie.

Onze accommodaties

Familiehuis 'Ons ald Huus'

4.5/5

Max. 10 pers.

200 m2

5 badkamers

Infrarood sauna

Deze ruime 10-persoons accommodatie beschikt over slaapkamers met tv en eigen badkamer, een royale fietsenberging met oplaadpunten en een infraroodsauna.

Bungalow type Zevendal​

4.5/5

Max. 6 personen

116 m2

3 slaapkamers

2e toilet 

Deze luxe 6-persoons bungalow heeft een open woonkeuken, fietsenberging, privé achtertuin en comfortabele eenpersoons boxsprings. Tevens beschikt het over een 2e toilet op de verdieping.

Bungalow type Jansberg​

4.5/5

Max. 6 pers.

116 m2

2e badkamer

2e toilet

Deze luxe 6-persoons heeft een open woonkeuken, fietsenberging, privé achtertuin, comfortabele eenpersoons boxsprings en een tweede badkamer en tweede toilet op de verdieping.

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 30 jaar zijn niet toegestaan. Het organiseren van feesten, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen in en om de bungalows is verboden.

Als bij aankomst blijkt dat het reisgezelschap geen gezin vormt, kunnen wij ter plaatse een extra groepenborg van 100,- per persoon in rekening brengen.

Plattegrond park

Hieronder vind je de de plattegrond van Plasmolen, hierop is De Riethorst goed te vinden, omringd door groen en natuur. Het park ligt vlakbij diverse restaurants, activiteiten en natuurgebieden, zoals de Mookerheide en de Mookerplas. Er zijn ook tal van activiteiten in de buurt, zoals watersporten op de Mookerplas, midgetgolfbaan, bowlingbaan en een bezoek aan Nijmegen.

Plattegrond Plasmolen met restaurants

RECEPTIE

FAMILIEHUIS
10-persoons familiehuis 'Ons ald Huus'

Vogelvolière & afvalcontainers

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 29 - Walnoot

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 28 - Knotwilg

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 27 - Linde

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 26 - Goudiep

Jeu de boulesbaan

Bungalow type JANSBERG
Nr. 25 - Lijsterbes

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 24 - Prunus

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 23 - Hazelaar

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 22 - Goudenregen

Bungalow type JANSBERG
Nr. 21 - Magnolia

Bungalow type ZEVENDAL
Nr. 20 - Meidoorn

Centrum van Plasmolen 

Reviews

Annet Schipper
Annet Schipper
Lees verder
Wat een leuk, kleinschalig, park. Super fijn huisje met afgezete tuin. Fijn voor de hond. De omgeving is prachtig. We komen zeker nog eens terug.
Ilonka Slesazeck
Ilonka Slesazeck
Lees verder
We wilden een week verlengen i.v.m. ziekenhuis bezoeken en ze dacht hierbij heel goed mee wat mogelijk was en aan al onze wensen werd voldaan. Zeker een aanrader.
Gonda de Jong
Gonda de Jong
Lees verder
Kleinschalig park. Huis met alle comfort en afgescheiden tuintje. Wij hebben daar een mooie week vakantie gehad. Vlakbij camping met speelvoorzieningen. In de omgeving kun je mooi wandelen en fietsen. Veel horeca in Plasmolen.
Ine Hofstede
Ine Hofstede
Lees verder
Mooie uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Horecaplein op loopafstand. Genoeg te doen voor watersport liefhebbers. Leuke dorpen en plaatsen. Bungalows zijn schoon en comfortabel Kortom voor herhaling vatbaar.
Mirjam Burema
Mirjam Burema
Lees verder
Fijn huisje. Ben er twee keer geweest. Mooie plek om de mooie omgeving te ontdekken.
Marian Ketelaars
Marian Ketelaars
Lees verder
Uitstekend verblijf gehad. Bungalow was schoon en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst op verjaardag vonden we gebakjes in de koelkast. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen en genoeg horeca in de nabije omgeving.
Pronk
Pronk
Lees verder
Ik vertel niet zoveel. Want als ik dat doe, is het volgeboekt als wij de volgende keer wéér willen boeken. 🙂🙂Wat een mooi huisje in een prachtige omgeving!! Werkelijk prachtig. 👍
 Delilah S
Delilah S
Lees verder
Gezellig, mooi en ruim huis met een fijne omheinde tuin! Ideaal voor de hond.
Femke Cuppen
Femke Cuppen
Lees verder
Voor een overbrugging van ene huis naar het andere huis op de Riethorst 5 weken mogen verblijven. geweldige plek en dat zo dicht bij huis 😉 Bedankt voor de service en mogelijkheden.
Sandra Boer-Smit
Sandra Boer-Smit
Lees verder
Fijn huisje waar we verbleven en goed onderhouden. Mooie en rustige omgeving om te lopen met onze hond. Tuin daar zat een omheining om van coniferen en 3 hekjes. Onze hond kon zo af en toe even buiten lopen zoals hij thuis ook gewend was.
E. L.
E. L.
Lees verder
Activiteiten in de buurt: Veel mooie wandelroutes, watersport, etc. Eten en drinken: Restaurants in de buurt
Klaas Heek
Klaas Heek
Lees verder
Prachtig huis! We zijn hier voor de derde keer geweest en zeer naar tevredenheid.
Birgit Zieleman
Birgit Zieleman
Lees verder
Een heel gezellig huisje wat van alle gemakken voorzien was!
Gerda de Bruijn
Gerda de Bruijn
Lees verder
Prima, we zaten in het vakantiehuis, was van alle gemakken voorzien, ideaal 5 badkamer, mooie omgeving ook.
Ewoud & Marleen Langenhuizen
Ewoud & Marleen Langenhuizen
Lees verder
Een ontzettend mooie ruim opgezette en schone bungalow in een ontzettend mooie omgeving op twee minuten lopen van het water en vijf minuten lopen van de bossen. Een echte aanrader!
Vorige
Volgende
Back To Top