Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Prijzen & reserveren

In een paar stappen ziet u onze prijzen, beschikbaarheid en kunt u zelf online boeken.
Lees verder »

Een familiehuis in de omgeving van Plasmolen

Het familiehuis ‘Ons Ald Huus’ is een comfortabel en gezellig vakantiehuis in Limburg voor 10 personen, in de directe omgeving van Plasmolen. Deze streek in Noord-Limburg is ongetwijfeld een van de mooiste natuurgebieden van Nederland met zijn gevarieerde bos-en heidevelden en de geliefde Mookerplas, waar watersportliefhebbers hun hart op kunnen halen. Op loopafstand van het kleinschalige, gastvrije vakantiepark De Riethorst vindt u dan ook talloze recreatiemogelijkheden, waaronder het gezellige zandstrand ‘De grote Siep’ met ligweides en spelvoorzieningen voor kinderen. Maar ook voor gezellige cafés en restaurants, een bowlingbaan, midgetgolfbaan en een luxe ijssalon, waar u van een heerlijke ijscoupe kunt genieten, bent u hier aan het juiste adres. Die combinatie met de rust, ruimte en gastvrijheid van de Riethorst maakt uw verblijf in uw luxe vakantiewoning in Limburg tot een heerlijke ervaring. Ons vakantiehuis is rolstoelvriendelijk ingericht en geschikt voor mindervaliden.

Unieke plaatsjes in de directe omgeving

Ook de plaatsen die Plasmolen omringen, zoals Mook en Middelaar, bevatten weergaloze natuurgebieden. Zoals de Mookerschans, waar rustzoekers kunnen genieten van prachtige vergezichten over de Maasvallei, het Brabantse land en de Mookerplas. Maar ook Cuijk, Groesbeek, Gennep, Ottersum, Milsbeek en Berg en Dal zijn de moeite waard om er een bezoekje te brengen. Stuk voor stuk plaatsen die op een rijke historie en talloze bezienswaardigheden kunnen bogen. Zo biedt Berg en Dal een overweldigend landschap met grote hoogteverschillen, terwijl het heuvelachtige Groesbeek zich met meer dan 22 ha wijnbouw het grootste wijndorp van Nederland mag noemen. Er zijn dagelijks rondleidingen en proeverijen, met als hoogtepunt de jaarlijkse Wijnfeesten in september.

Duitsland én Nijmegen op een steenworp afstand

Daarnaast bent u vanuit uw luxe vakantiehuis in Limburg ook in no time in Duitsland, waar het prachtige Reichswald met zijn oerbossen zich uitstrekt langs de grens tussen Gennep, Groesbeek en Kranenburg. Pittoreske Duitse stadjes als Kleef en Goch zijn aanlokkelijk met een veelzijdig winkelaanbod en gezellige Cafe’s en Konditoreien. Maar ook Nijmegen, de oudste stad van Nederland, heeft veel te bieden, zoals de boeiende cultuurhistorie van de stad, weerspiegeld in fraaie historische panden. Geniet van de gezellige benedenstad, waar de oudste winkelstraat van Nederland zich bevindt: de Lange Hezelstraat. Of bezoek een van de talrijke musea of gezellige horecagelegenheden, die een bezoekje aan de stad meer dan waard maken.

Het befaamde Pieterpad

Naast dat alles maakt Plasmolen ook deel uit van het Pieterpad, het bijna 500 kilometer lange wandelpad, dat is vernoemd naar het begin- en eindpunt van de route, het Groningse Pieterburen en de Sint-Pietersberg in Limburg. Het wandelpad, dat door de mooiste natuurgebieden van oost Nederland voert, loopt direct langs Plasmolen. Dat maakt het voor wandelaars ideaal om in De Riethorst te overnachten, waar de prachtige omgeving met zijn unieke bezienswaardigheden u zeker zullen bekoren. Ook de heerlijke rust en ruimte van ‘Ons Alde Huus’, uw luxe vakantiewoning in Limburg, voelen als een ware weldaad als u ’s avonds vol onvergetelijke indrukken terugkeert van uw dagtripje in de omgeving. Gun uzelf en uw gezelschap zo’n fantastische ervaring en boek vandaag nog uw luxe vakantiebungalow in Limburg.

Boek deze vakantiewoning 

 

Bekijk alle foto's »