Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Prijzen & reserveren

In een paar stappen ziet u onze prijzen, beschikbaarheid en kunt u zelf online boeken.
Lees verder »

Het royale, sfeervolle familiehuis ‘Ons Ald Huus’

Het gezellige familiehuis ‘Ons Ald Huus’ is een van onze meest comfortabele accommodaties in Plasmolen, waarin ook mindervalide reisgenoten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijke, rolstoelvriendelijke vakantie. De drempelvrije doorgangen en royale afmetingen maken het tot een zeer comfortabele accommodatie, waar ook voor een rolstoel of scootmobiel voldoende beweegruimte is. Een prettig idee voor uw mindervalide medebewoners! ‘s Morgens gezellig samen ontbijten aan de lange eettafel, voor uw gezelschap zich overgeeft aan een van de vele recreatiemogelijkheden die de omgeving in het prachtige Noord Limburg te bieden heeft. Om 's avonds gezellig bij te praten over alle onvergetelijke ervaringen van die dag.

Een totaal gerenoveerde boerderij als rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Het ruim opgezette familiehuis dat in een voormalige, 19-eeuwse boerderij gevestigd is, biedt plaats aan 10 personen. Na jarenlang als woonhuis en later als receptie voor de Riethorst gefunctioneerd te hebben, is het huis inmiddels volledig gerenoveerd, en aangepast aan de eisen van deze tijd. Daarmee vormt het huis nu een moderne en comfortabele accommodatie voor groepen tot en met 10 personen. Ideaal voor familiebijeenkomsten, weekendjes met vriendengroepen of inspirerende workshops, waarbij u alle denkbare faciliteiten voor recreatie, horeca en natuur op loopafstand vindt. Zeker ook voor een mindervalide vakantie zijn het de hoge mate van comfort en luxe, die van dit sfeervolle familiehuis een fantastische beleving van een rolstoelvriendelijke vakantie maken.

De luxe en tegelijk rolstoelvriendelijke inrichting

Het familiehuis beschikt over een royale, drempelvrije living met open haard en een terrasdeur, die op de fraai aangelegde tuin met privé terras uitkomt. Als het zonnetje schijnt zijn de gemakkelijke tuinmeubelen met parasol, die u er aantreft, ideaal. De vijf slaapkamers zijn stuk voor stuk uitgerust met televisie, twee comfortabele boxspring-bedden, een ruime kledingkast en een eigen, luxe badkamer. Vier ervan zijn op de eerste verdieping gesitueerd, waar zich ook een infraroodsauna bevindt, voor dat heerlijke wellness-gevoel. De laatste, royale slaapkamer met ruime privé badkamer bevindt zich beneden, dus gemakkelijk te bereiken voor een rolstoelgebruiker. De compleet ingerichte, moderne keuken met vaatwasser, magnetron en oven voldoet ruimschoots aan de hedendaagse eisen om gezellig samen te kokkerellen in een mindervalide vakantiehuisje.

Tal van recreatiemogelijkheden vormen dé ideale uitvalsbasis

Temidden van uitgestrekte bos- en heidegebieden, fantastisch voor lange fiets-en wandeltochten, biedt de directe omgeving u nog tal van andere recreatiemogelijkheden. Zoals de attractieve Mookerplas, waar u heerlijk kunt surfen, zeilen en zwemmen. Om daarna van een drankje of een overheerlijke ijscoupe te genieten op een van de vele terrassen. Ook het nabijgelegen Nijmegen, met zijn historische panden, musea, mooie winkels en gezellige restaurants, is een aanrader voor een leuk dagje uit. Met de vele recreatiemogelijkheden in de omgeving en de weldadige luxe, rust en ruimte van het gastvrije park vormt het familiehuis dan ook dé ideale uitvalsbasis voor een ontspannen mindervalide vakantie, waarin alle huisgenoten volop kunnen genieten. Dus maak eens tijd voor uzelf en voor elkaar, en neem vandaag nog contact met ons op, om de mogelijkheden voor dit gezellige, rolstoelvriendelijke vakantiehuis in Nederland te bespreken.

Boek deze vakantiewoning 

 

Bekijk alle foto's »