Bungalow Zevendal Heerlijk tot rust komen..

Bekijk video.

Bungalow Zevendal In al onze bungalows is gratis WiFi beschikbaar

Bekijk video.

Bungalow Zevendal Compleet ingerichte keuken met o.a. vaatwasser en combi-magnetron

Bekijk video.

Bungalow Zevendal Bungalows zijn vernoemd naar boom in de voortuin

Bekijk video.

Prijzen & reserveren

In een paar stappen ziet u onze prijzen, beschikbaarheid en kunt u zelf online boeken.
Lees verder »

Omgeving

Geniet van de ongekende mogelijkheden van de prachtige omgeving. Lieflijk neergevleid tussen Maas- en heuvelland biedt Plasmolen - Mook misschien wel de meest gevarieerde recreatiemogelijkheden van Nederland. Want waar zijn op loopafstand water, heide, bossen en heuvels te vinden?

 

St. Jansberg

De Sint-Jansberg verbindt de Mookerheide met het Duitse Reichswald en is gelegen bij Plasmolen en Milsbeek.Vanaf enkele hoge punten heeft u een prachtig uitzicht op de door houtwallen omgeven akkers en weilanden.
Aan de voet van de Jansberg liggen de moerasgebieden de Geuldert, de Diepen en het Koningsven. Sinds 1970 is het voormalig landgoed onder beheer van Natuurmonumenten. Meer

 

Het Genneperhuis

Het Genneperhuis was een burcht en versterkte vesting aan de Niers in Gennep. Norbertus van Gennep is hier geboren. Tegenwoordig rest een ruïne die in 2009 een renovatie heeft doorgemaakt.
Kroonwerken en grachten werden weer zichtbaar gemaakt en ter hoogte van de Bloemenstraat sleuven gegraven om inzicht te verschaffen naar archeologische bijzonderheden. Meer