Sportief in Plasmolen Mountainbike door het Duitse Reichswald

Bekijk video.

Sportief in Plasmolen Met een kano of zeilboot de Mookerplas op

Bekijk video.

Sportief in Plasmolen Midgetgolf, Pitch & Putt of Golfen

Bekijk video.

Sportief in Plasmolen Sfeervol bowlen in een van de mooiste bowlinglocaties

Bekijk video.

Prijzen & reserveren

In een paar stappen ziet u onze prijzen, beschikbaarheid en kunt u zelf online boeken.
Lees verder »

Voor de sportievelingen 

Geniet van de enorme variatie in het natuurlandschap, namelijk bossen, heide, water en heuvels en kies een sportieve activiteit die bij u past. Heeft u zin om vlakbij te mountainbiken, wandelen, golfen, zwemmen, zeilen, surfen, roeien of kanoën?

Bowlen

Wilt u een ontspannen uurtje bowlen of gebruik maken van een compleet arrangement in combinatie met een diner, dan vindt u op loopafstand een mooie bowlinglocatie.
Bowling 'Het Zuiden' ligt op 50 meter gelegen vanaf bungalowverhuur De Riethorst. Klik hier voor meer informatie.

Golfen

Kiest u voor midgetgolf, boerengolf, Pitch & Put of bent u een professionele golfer en zoekt u een golfbaan in de omgeving? Alles is op korte afstand mogelijk. Op loopafstand is een boerengolf- en midgetgolfbaan te vinden en binnen tien minuten bent u bij de Pitch & Putt banen in het nabij gelegen Molenhoek. De fervente golfer kan zijn hart ophalen op prachtige golfbanen die zich op korte rijafstand bevinden in Groesbeek, Afferden en net over de grens in Duitsland.

Sauna & Welness

Wanneer u kiest voor een ontspannen dagje uit, komt u helemaal bij van een dagje sauna. U heeft de keuze uit ‘Sanadome’ of ‘De Thermen’ in Nijmegen, het ‘Thermaalbad’ in Arcen of ‘Sauna Beauty Oase’ in Nederasselt.

Tennis

Zin om lekker te tennissen? Dat kan zowel op buitenbanen als in de hal in de directe omgeving. Er zijn gastenlabels verkrijgbaar bij tennisbanen in Molenhoek, Middelaar en op de Mookerheide. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

Watersport

Op de Mookerplas en op de Maas zijn verschillende vormen van watersport mogelijk, zoals zwemmen, zeilen, surfen, roeien en kanoën. Voor zonaanbidders en waterminnaars is de 100 ha grote Mookerplas met het dagrecreatieterrein ‘de Grote Siep’ een ideaal gebied om te zonnen, zwemmen, surfen, zeilen en vissen. Omringd door stranden en zonneweiden met veel faciliteiten zoals sport- en spelvoorzieningen, picknickplaatsen en op een aantal weiden een speciaal ingerichte barbecueplaats. Recreatiegebied de Mookerplas is vrij toegankelijk tussen 06.00-22.00 uur (betaald parkeren). In Plasmolen bevinden zich twee prachtige jachthavens, terwijl bij de Mookerplas ook een botenhelling is aangebracht. Kijk even op ‘Links’ indien u belangstelling hebt om zeilboten te huren of actief andere watersporten te beoefenen.

Zwemmen

Als het weer niet zo mooi is om buiten te zwemmen, is er volop zwemgelegenheid in overdekte zwembaden in de regio. U heeft ruime keuze uit zwembaden in Cuijk, Groesbeek, Gennep, Heijderbos (zwemparadijs van Center Parks), Malden, Oss of het Duitse GochNess.