Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Van alle luxe voorzien.. Wat wil je nog meer?

Bekijk video.

Prijzen & reserveren

In een paar stappen ziet u onze prijzen, beschikbaarheid en kunt u zelf online boeken.
Lees verder »

Schitterend vakantiehuis voor 10 personen

Eindelijk is het gelukt een datum te prikken voor een gezellig weekendje weg met familie of vrienden! Een heerlijk vooruitzicht, want zo’n gezamenlijk uitje in een 10 persoons vakantiebungalow vormt de perfecte gelegenheid om weer eens ongedwongen bij te praten met elkaar en samen van alles te ondernemen. Liefst op een plek waar natuur en recreatiemogelijkheden onder handbereik liggen. Dan is het gastvrije vakantiepark de Riethorst in Plasmolen precies wat u zoekt: rust, ruimte én gezelligheid in een sfeervolle vakantiebungalow, en dat in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Zo’n weekend of weekje in een comfortabel 10- of 8 persoons vakantiehuis in Limburg is dan ook een geweldige boost voor de onderlinge band met elkaar!

Gezelligheid én privacy in uw vakantiebungalow

Een vakantiewoning met 5 slaapkamers vormt de ideale accommodatie voor een groep mensen, die graag tijd met elkaar doorbrengen, maar ook prijs stellen op voldoende privacy. Want je eigen persoonlijke ruimte draagt bij aan een ontspannen vakantie met meerdere mensen in één huis. En doordat de accommodatie daarvoor perfect is ingericht, vormt privacy dan ook geen issue. 5 aparte slaapkamers, allemaal met eigen royale badkamer met douche en toilet, zorgen dat iedereen zich op elk gewenst moment kan terugtrekken op zijn eigen kamer. En dankzij de drempelvrije kamers en de royale living kan iedereen mee, ook mindervalide familieleden of vrienden, die aangewezen zijn op een rolstoel of rollator. Samen gezellig ontbijten of dineren, en onder het genot van een drankje napraten over alle belevenissen van die dag. Ook de omheinde tuin met parasol en terrasmeubilair is een aangenaam stukje privéterrein, waar je samen heerlijk beschut kunt zitten.

Een prachtige omgeving op loopafstand

Vakantiepark De Riethorst is gesitueerd in een unieke omgeving, met veel natuurschoon en recreatiemogelijkheden. In de omringende bos-en heidevelden zijn diverse attractieve wandel- en fietsroutes uitgezet, maar er is nog veel meer te doen. Zo nodigt de nabijgelegen Mookerplas uit tot zonnen, zwemmen, zeilen en surfen. Of ga eens gezellig met de hele familie bowlen of een spelletje midgetgolf spelen. Na een sportieve inspanning is het heerlijk relaxen op een van de talrijke terrassen, met een drankje, een hapje of een heerlijke ijscoupe! Een dag in de prachtige natuur in de omgeving levert onvergetelijke ervaringen op, waarna het heerlijk uitblazen is in uw eigen luxe vakantiehuis met 5 slaapkamers, met alle rust en ruimte voor dat ultieme vakantiegevoel.

Een 10 persoons vakantiewoning voor onvergetelijke ervaringen

Het familiehuis ‘Ons Alde Huus’ in het pittoreske Plasmolen is een uitermate geschikte 10 persoons groepsaccommodatie in Limburg. Niet alleen perfect met vrienden of familie, maar ook ideaal als u bijvoorbeeld een trainingsweekend of workshop wilt organiseren. Gezamenlijk eten, slapen en verhalen delen, en toch op ieder gewenst moment je privacy hebben in je eigen slaapkamer is een bijzondere ervaring, die borg staat voor een stukje ‘quality time’ met familie of vrienden. Dus gun uzelf de luxe van zo’n sfeervol vakantiehuis in Limburg voor minimaal 7 of maximaal 10 personen en boek vandaag nog!

Boek deze vakantiewoning 

 

 Bekijk alle foto's »